top of page
Buscar
  • Foto del escritorgretaiblas

SOPA DE LLETRES


Les sopes de lletres són un recurs molt conegut que ens permet treballar la lectoescriptura, el vocabulari, la concentració, la memòria... I a més són un excel·lent entreteniment! Una proposta que ens ajuda a baixar revolucions després de jocs amb molt de moviment i de descàrrega, per exemple. Podeu provar de fer aquest tipus d'activitats més calmades amb música de fons.


Nosaltres hem creat aquesta sopa de lletres que també permet treballar la comprensió lectora i la reflexió. Pot ser una activitat divertida per fer després de llegir el conte "La Greta i en Blas es queden a casa".




Però també us ho oferim com a proposta a crear al vostre gust! Podeu fer la clàssica sopa de lletres amb les vostres pròpies paraules (primer escriviu les paraules i després ompliu els espais buits amb lletres vàries).

També podeu crear la versió més dinàmica posant lletres a un bol (les que formen les paraules que escolliu + lletres a l'atzar). Així poden anar agafant lletres i formant les paraules. Podeu utilitzar els colors per formar paraules del mateix color o de colors diferents... Imaginació al poder!








12 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page