top of page
Buscar
  • Foto del escritorgretaiblas

EL TWISTER DE LES EMOCIONS

Avui us portem una activitat molt divertida que permet treballar l'autoconeixement i la presa de consciència de les emocions alhora que es treballa el control i domini del propi cos. Ben atentxs pares i mares, que aquest joc us podrà donar molta informació sobre l'estat emocional delxs vostres fillxs!


Nosaltres us facilitem les plantilles dels dibuixos de les emocions amb les cares de la Greta i en Blas (descarregueu l'arxiu "TWISTER DE LES EMOCIONS. Caretes i guia).


Podeu escollir fer-ho amb les cares de la Greta, d'en Blas o fer un twist amb les cares de tots dos! O també podeu fer vosaltres mateixos/es els dibuixos de les emocions: alegria, por, tristesa, calma i ràbia. Fins i tot podeu treballar altres emocions! La qüestió és que quedin entre 4 i 5 columnes d'emocions i que a cada columna hi hagi 6 caretes que expressin l’emoció, quedant un twister de 4x6 o 5x6.


Una vegada tingueu retallades / dibuixades les emocions, podeu plastificar-les perquè durin més i enganxar-les a terra. Ja podeu començar a jugar!


La persona adulta a través de preguntes, exposarà diferents situacions en les quals el/la nen/a haurà d'indicar l'emoció que l'evoquen. Teniu una guia de preguntes a l'arxiu descarregable, però aquí entra en joc la vostra imaginació i el vostre interès per conèixer les emocions de la canalla!


Les preguntes aniran encapçalades de les frases "posa la mà / el peu a l'emoció que et provoca..." i podeu aprofitar per introduir i/o treballar els conceptes de dreta/esquerra "posa la mà esquerra/posa el peu dret a l'emoció que et provoca..."


A twistejar!




38 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page